Neem contact met ons op

Adresgegevens

Lilly Nederland BV
Papendorpseweg 83
3528 BJ Utrecht
Tel: 030-6025800
Fax. 030-6025888

Vragen over producten en diensten

Voor vragen over de producten en diensten van Lilly Nederland kunt u contact opnemen met de Medische Informatie Service van Lilly Nederland.

U kunt ons gratis telefonisch bereiken:
Telefonisch via 0800-6334724 of
nl-mis@lilly.com.

Chat Klik hier om met een vertegenwoordiger van de medische afdeling te chatten. Deze service is momenteel niet beschikbaar. Neem contact op tijdens kantooruren (tussen 9.00-17.00).

Indien u géén medische - of farmaceutische beroepsbeoefenaar bent, mogen wij u vanwege de Nederlandse wetgeving slechts zeer beperkte informatie verschaffen over onze geneesmiddelen. Voor vragen over uw behandeling verwijzen wij u graag naar uw
behandelende arts of apotheker. De informatie die u op deze site aantreft is zorgvuldig samengesteld door medewerkers van Lilly Nederland, die over het algemeen academisch, vaak (para-) medisch geschoold zijn. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de tekst of inhoud staan. Wij zouden het bijzonder op prijs stellen indien u ons daarvan op de hoogte zou willen brengen.

Mediavragen

Telefonisch via 030-6025800.

Routebeschrijving

Klik hier om de routebeschrijving te downloaden: https://www.lilly.nl/global/img/NL/PDF/Routebeschrijving-Lilly-Nederland.pdf