Neem contact met ons op

Adresgegevens

Lilly Nederland BV
Papendorpseweg 83
3528 BJ Utrecht
Tel: 030-6025800
Fax. 030-6025888

Een bijwerking of productklacht melden

Om een bijwerking of productklacht te melden kunt u terecht bij ons meldformulier of mailen naar dso.nl@lilly.com.

Customer Service afdeling (bestellingen):

Email: orders.benelux@lilly.com

Tel: + 31 306025900 (9.00 – 17:00 uur)

Vragen over producten en diensten

Voor vragen over de producten en diensten van Lilly Nederland kunt u contact opnemen met de Medische Informatie Service van Lilly Nederland.

U kunt ons gratis telefonisch bereiken:
Telefonisch via 0800-6334724 of
nl-mis@lilly.com.

Chat Klik hier om met een vertegenwoordiger van de medische afdeling te chatten. Deze service is momenteel niet beschikbaar. Neem contact op tijdens kantooruren (tussen 9.00-17.00).

Indien u géén medische - of farmaceutische beroepsbeoefenaar bent, mogen wij u vanwege de Nederlandse wetgeving slechts zeer beperkte informatie verschaffen over onze geneesmiddelen. Voor vragen over uw behandeling verwijzen wij u graag naar uw
behandelende arts of apotheker. De informatie die u op deze site aantreft is zorgvuldig samengesteld door medewerkers van Lilly Nederland, die over het algemeen academisch, vaak (para-) medisch geschoold zijn. Desalniettemin kan het voorkomen dat er onvolkomenheden in de tekst of inhoud staan. Wij zouden het bijzonder op prijs stellen indien u ons daarvan op de hoogte zou willen brengen.

Mediavragen

Telefonisch via 030-6025800.

Overige vragen

Voor overige vragen kunt u een bericht sturen naar informatie_nl@lilly.com

Routebeschrijving

Klik hier om de routebeschrijving te downloaden: https://www.lilly.nl/global/img/NL/PDF/Routebeschrijving-Lilly-Nederland.pdf

Een schending op het vlak van de ethiek of zorg melden

Als u van mening bent dat we tijdens het zakendoen niet aan de voorschriften hebben voldaan of zelfs niet onze eigen waarden hanteren, kunt u ons dit laten weten door via deze website contact op te nemen met de Lilly Ethics and Compliance Hotline. Voor de meeste landen kunt u, indien beschikbaar, actuele lokale telefoonnummers vinden en krijgt u instructies voor het indienen van een melding in overeenstemming met de lokale procedures. U kunt ons ook rechtstreeks een e-mail sturen.