Zorgprogramma's

Geїntegreerde oplossingen

Gezondheidszorg gaat verder dan het verstrekken van effectieve geneesmiddelen. Naast de juiste toepassing van medicatie is het minstens zo belangrijk dat patiënten gemotiveerd zijn goed om te gaan met hun aandoening. In eerste instantie hebben zij informatie over hun aandoening nodig om te begrijpen waarvoor zij medicatie gebruiken. 

Soms is een verandering van leefstijl nodig om in combinatie met geneesmiddelen het optimale uit het leven te halen. Niet iedereen is in staat dat zélf voor elkaar te krijgen; dan kan professionele begeleiding uitkomst bieden. Lilly ziet het dan ook als haar taak om patiënten een steuntje in de rug te geven door programma’s en hulpmiddelen aan te bieden die bijdragen aan een goede behandeling. Ook partners, familie en vrienden spelen hierbij een grote rol. 

Lilly biedt via zorgverleners wereldwijd een scala aan begeleidingsprogramma’s voor diverse aandoeningen. Ook in Nederland is Lilly zeer actief op dit gebied en wij beschikken over succesvolle interventies voor: psychiatrische aandoeningen; ADHD; diabetes en osteoporose.